no to rzeczywiście mix narodów pokazałam wczoraj i opowiedziałam mojemu jak wyglądał kawalerski twojego i strasznie mu się spodobał a wdzianko to najbardziej
taką spódniczkę jaką miałaś na wieczorze chętnie bym nosiła na co dzień super jest! tylko oczywiście z jakimś nieprześwitującym materiałem. _________________
A jednak dziewczyny mnie zaskoczyły Planują jakąś niespodziankę, ale nawet w 1% nie wiem co )) Tylko wiem, ze najpierw jakies miejsce spokojne (np.domek) a później miasto:). To już za 2 tygodnie _________________
Jeszcze daleko do mojego ślubu, ale już wiem teraz, ze nie będę miała czegoś takiego jak wieczór panieński. Mój men na pewno będzie miała kawalerski, bo pewnie mój brachol coś głupiego wymyśli hehe Ja może pójdę na moją ostatnią "wolną" dyskotekę. _________________
mój wieczór panieński zorganizowała świadkowa przy pomocy mojej bratowej. Poszłyśmy do Lemoniady, gdzie wyszalałyśmy się za wszystkie czasy nie obyło się oczywiście bez niezbędnika "każdej mężatki" w postaci różnego rodzaju erotycznych gadżetów i bielizny Rachunek regulowałysmy wspólnie, niestety tylko jedna osóbka się wyłamała, bo stwierdziła, że ona tego nie organizowala ale to tylko nauczka na przyszłość...