no to rzeczywiście mix narodów pokazałam wczoraj i opowiedziałam mojemu jak wyglądał kawalerski twojego i strasznie mu się spodobał a wdzianko to najbardziej
taką spódniczkę jaką miałaś na wieczorze chętnie bym nosiła na co dzień super jest! tylko oczywiście z jakimś nieprześwitującym materiałem. _________________
A jednak dziewczyny mnie zaskoczyły Planują jakąś niespodziankę, ale nawet w 1% nie wiem co )) Tylko wiem, ze najpierw jakies miejsce spokojne (np.domek) a później miasto:). To już za 2 tygodnie _________________
Jeszcze daleko do mojego ślubu, ale już wiem teraz, ze nie będę miała czegoś takiego jak wieczór panieński. Mój men na pewno będzie miała kawalerski, bo pewnie mój brachol coś głupiego wymyśli hehe Ja może pójdę na moją ostatnią "wolną" dyskotekę. _________________
mój wieczór panieński zorganizowała świadkowa przy pomocy mojej bratowej. Poszłyśmy do Lemoniady, gdzie wyszalałyśmy się za wszystkie czasy nie obyło się oczywiście bez niezbędnika "każdej mężatki" w postaci różnego rodzaju erotycznych gadżetów i bielizny Rachunek regulowałysmy wspólnie, niestety tylko jedna osóbka się wyłamała, bo stwierdziła, że ona tego nie organizowala ale to tylko nauczka na przyszłość...
No to u mnie będzie się działo. Choć jeszcze daleko do tego dnia, to już wstępnie wiem ile nas będzie, to nie mała sumka bo aż 32 dziewuszki z krwi i kości. Mam dużą rodzinkę a i bardzo komunikatywna osóbką jestem:) Nie zapraszam wielu mi bliskich koleżanek na wesele bo zbyt dużo by ich było, a gości weselnych i tak jest już nie mało (160 osób), to dlatego taki spory wieczór panieński. Planuję na ten dzień wynająć jakiś lokal. Każda z dziewczyn przyniesie coś na ząb no i zapewniają striptizera a przy takiej ilości to i może dwóch , ja zapewniam alkohol oraz miejscówkę. Jeszcze nie wiem czy będzie to jakaś salka czy może jakiś domek w zacisznym miejscu. Ja w swoim życiu byłam już na 8 wieczorkach panieńskich, wiec wiem na co stać moje dziewuszki. Czas pokaże ale już się nie mogę doczekać.
hejo a macie namiary na jakiegoś sprawdzonego Pana współorganizuje wieczór panienski i chciałabym jakiegoś konkretnego PANA tylko takiego z klasą jakiegoś ...no wiecie o co chodzi :??
Ja jakoś nie trafiłam na dobrego pana rozbierańca:) 2 razy miała okazję w życiu oglądać , ale jakoś było średniawo, więc na swoim panieńskim na pewno nie będę chciała striptizera, już prędzej barmana:)
Jeśli chodzi o fundusze to zawsze w moich stronach jest tak, że się uczestniczki składają na wszystko, a panna młoda ma po prostu być i już I tak ma dużo przygotowań i wydadtków, więc po co obciążać dodatkowo.
Mój panieński jeszcze daleko , więc nawet o nim nie myślę, ale jeśli mogę podrzucić jakiś pomysł, to fajnie przed zabrać np. taką młodą na masaż całego ciała- super relaks i oodpoczynek i w ogóle, a jak jeszcze si e trafi na młodego przystojnego masazystę to i więcej śmiechu jest:)