Dziewczyny , czy znacie może jakiegoś dobrego endokrynologa we Wrocławiu? Bo ja normalnie jestem załamana;/ mam wszystkie objawy nadczynności tarczycy : ostatnio schudłam, zaczęły mi wypadać włosy, paznokcie są bardzo łamliwe, mam częste uczucie duszności no i chyba jestem trochę nerwowa;/ A do tego mgę doliczyć problemy z dziąsłami, które ciągle krwawią ( a to ponoć jest spowodowane zmianami hormonalnymi ) Kurcze normalnie ryczeć mi się chce, bo zrobiłam wszystkie badania i mój lekarz mi powiedział, że hormon jest delikatnie ponad normę... I nie ma co się martwić...Ale ja umieram z nerwów...Tarczyca to poważna sprawa.... Wolałabym skonsultować te wyniki z jakimś naprawdę dobrym specjalistą ;( Jeśli taki wątek jest już na forum to sorki, bo nie zauważyłam;/
Ja akurat tej pani zdecydowanie nie polecam.
Spróbuj u dr Iwony Zięby, ul. Ostrowskiego 3
tel. 503740041
Wyleczyła tarczycę mojej mamie i kuzynce. _________________
ja tez doktor tupikowskiej nie polecam
za to moge z czystym sercem polecic doktora Grzegorza Gawrysia ze szpitala wojskowego - po 20 !!! (tak latach leczenia przez innych lekarzy) w koncu mnie zdiagnozowal prawidlowo i zaczal leczyc - geniusz _________________ [
[
A tych 2 panów znacie? -prof. dr hab. Marek Mędraś i dr n.med Jerzy Pacholski?
Matko ja już nie wiem do którego specjalisty się udać:/ a musze naprawdę do dobrego, bo byłam już raz u takiego nizbyt...a w końcu tarczyca to nie przelewki;/
marrtta- słyszałam, że w szpitalu wojskowym mają samych dobrych specjalistów, więc podejrzewam, że i endokrynolog, którego polecasz jest dobrym specjalistą. Nie wiesz w jakie dni przyjmuje? i ile kosztuje u niego wizyta?
problem polega na tym, ze on nie ma prywatnego gabinetu tutaj we wroclawiu - przyjmuje prywatnie w piechowicach za swidnica ale jak sie raz tam do niego wybierzesz, to potem przyjmuje Cie normlanie tutaj we wro w szpitalu albo poradni.
On przyjmuje pacjentow w ramach nfz - jak dla mnie lekarz idealny - slucha, szuka i pamieta, co sie dzieje z pacjentem _________________ [
[