cześć, my mamy mszę na godzinę 14, chciałam na 15 ale juz było zajęte. Ale w sumie doliczając dojazd do sali i życzenia to obiad zostanie podany o 16.30 - 17, więc myślę, że nie jest tak źle ;) Pozdrawiam
My też o 16:00. Restauracja, w której ma się odbyć wesele, jakieś 3-4 km dalej, więc nie będzie źle. Koło 17:30 powinnismy byc na miejscu i jeść obiad.
Ja sobie sama tę godzinę wybrałam. Byliśmy pierwsi, więc ksiądz się od razu zgodził. Jemu tez 16 pasowała, bo ślub w maju, jeszcze do tego majowe nabożeństwa przed mszą wieczorną, więc się wstrzeliłam
My chcieliśmy na 16, ale okazało się że ksiądz może tylko albo o 14.30 albo o 18. I chyba zostaniemy przy tej 18 (może uda się go przekonać do 17.30). Mam nadzieję, że to nie będzie za późno... _________________
My mamy mszę zamówioną na 14.Chciałam w sumie jeszcze wcześniej, ale mój men wybranym przez nas samochodem będzie długo jechał. Mamy kilkunastu gości z daleka, więc muszą też dojechać _________________
My jeszcze nie mamy zamówionej mszy św., ale sądzimy, że na 16 będzie optymalnie. Msza tak z godzinkę, potem życzenia pod kościołem i ok 18 zaczniemy wesele. Ale tak naprawdę wszystko sie dopiero okaże. _________________