cześć, my mamy mszę na godzinę 14, chciałam na 15 ale juz było zajęte. Ale w sumie doliczając dojazd do sali i życzenia to obiad zostanie podany o 16.30 - 17, więc myślę, że nie jest tak źle ;) Pozdrawiam
My też o 16:00. Restauracja, w której ma się odbyć wesele, jakieś 3-4 km dalej, więc nie będzie źle. Koło 17:30 powinnismy byc na miejscu i jeść obiad.
Ja sobie sama tę godzinę wybrałam. Byliśmy pierwsi, więc ksiądz się od razu zgodził. Jemu tez 16 pasowała, bo ślub w maju, jeszcze do tego majowe nabożeństwa przed mszą wieczorną, więc się wstrzeliłam
My chcieliśmy na 16, ale okazało się że ksiądz może tylko albo o 14.30 albo o 18. I chyba zostaniemy przy tej 18 (może uda się go przekonać do 17.30). Mam nadzieję, że to nie będzie za późno... _________________
My mamy mszę zamówioną na 14.Chciałam w sumie jeszcze wcześniej, ale mój men wybranym przez nas samochodem będzie długo jechał. Mamy kilkunastu gości z daleka, więc muszą też dojechać _________________
My jeszcze nie mamy zamówionej mszy św., ale sądzimy, że na 16 będzie optymalnie. Msza tak z godzinkę, potem życzenia pod kościołem i ok 18 zaczniemy wesele. Ale tak naprawdę wszystko sie dopiero okaże. _________________
My bardzo chcieliśmy mszę na 15.00, ale jak poszliśmy do księdza to okazało się, że na 14.00 jest już jakiś ślub, więc ksiądz uznał, że musi być conajmniej pół godzinki przerwy. W sumie to się z tym zgadzam, jedni będą mogli spokojnie wyjść a drudzy wejść.