A my oboje z '83 i oboje barany jestesmy, wiec sie nie nudzimy Chociaz to zwykle ja jestem ta bardziej zawzieta strona. Ja jestem z 24 marca, a zeby bylo ciekawiej to K jest z 1 kwietnia
Demetrios, dużo zdrówka i radości z okazji urodzinek! Aby Twój ślub był taki, jaki sobie wymarzysz _________________ "Jest taka ogromna moc w człowieku,
która każde ciało uniesie ku górze -
to Miłość."
Roman Mleczko
Witam wasz wszystkich i od razu skladam najlepsze może spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe Ja swoje 23 urodziny będę obchodziła 5 maja i jestem zodiakalnym bykiem moje drugie szczęście mój ukochany narzeczony będzie w tym roku we wrześniu miał dokladnie 32 lata (a jest zodjakalną Panną)i nasze ogromne szczęście jaki radość nasz synek w tym roku 15 grudnia będzie miał 6 lat .. ah jak te dzieci szybko rosną _________________
ღღღ Gdy opadam z braku sił , dajesz Mi skrzydła by się wzbić ღღღ .
Rany, Dziewczynki Dopiero się dopatrzyłam, że dostałam od Was życzenia
Ależ Wy jesteście Kochane :* :* :*
Dziękuję Wam baaardzo Ostatnio mało zaglądałam, bo miałam małą nerwówkę - tzn. miałam operację . Na razie wszystko wydaje się ok, w piątek idę na zdjęcie szwów. Póki co czuję się fatalnie, jestem cała pokuta i z tego powodu wszędzie mam siniaki, skóra mnie boli, kichnąć nawet nie mogę, bo sprawia ogromny ból. Mimo to z dnia na dzień jest coraz lepiej.
a ja właśnie się zastanawiałam dlaczego tak mało się udzielasz na forum duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużżzoooo zdrowia Kochana i wracaj tutaj szybko _________________