Nie miałam okazji współpracować z tymi Paniami (malowała mnie p. Ania Bieszczad), ale p. Natalia współpracowała na stałe z fotografem Jarkiem Pękalą, i często malowała fotografowane przez niego Panny Młode. Te dziewczyny z grona ich klientkek, z którymi miałam okazję się zetknąć, wyrażały się na jej temat bardzo pozytywnie.
Ja chciałam, żeby malowała mnie p. Natalia- makijaże robi świetne! Natomiast jeżeli chodzi o kontakt z klientem, wygląda to tak, jakby w ogóle jej nie zależało, np. nie odpisuje na maile. Czas naglił,a ja już nie chciałam ryzykować. _________________
Cześć Ja byłam na próbnym u p.Karoliny i jestem bardzo zadowolona:)profesjonalna, sympatyczna, doradzi:) idę jeszcze na jeden próbny bo już byłam umówiona ale pewnie zdecyduję się na Karolinę, bo makijaż bardzo mi się podobał!
Mnie jak juz pisalam w innych watkach malowala p. Marta Bardzo symaptyczna osoba, przede wszystkim potrafi dobrze doradzic i sie dostosowac do wymagan Mnie polowala dokladnie tak jak chcialam. Bylam mega zadowolona, a makijaz pieknie sie trzymal caly upalny dzien i noc
Ja chciałam, żeby malowała mnie p. Natalia- makijaże robi świetne! Natomiast jeżeli chodzi o kontakt z klientem, wygląda to tak, jakby w ogóle jej nie zależało, np. nie odpisuje na maile. Czas naglił,a ja już nie chciałam ryzykować.
prawda , miałam tak samo , poza tym kiedy dzwoniłam to albo nie odbierała albo odkładała słuchawkę , więc wybrałam kogoś innego .Martę Nowaczyńską , bardzo polecam , ma swoją stronę można ją "wygooglować"
A p.Marta dojeżdżała do Was w dniu ślubu czy musiałyście na ołtaszyn jechać do niej? bo mi zasugerowała że na makijaż trzeba do niej jechać, a nie dopytałam się czy tylko na próbny czy też ślubny właściwy, to by bardzo utrudniało sprawę takiej jeżdżenie w dniu ślubu po całym mieście... _________________
Właśnie szukam jakieś dobrej makijażystki. Byłam na razie na jednym próbnym właśnie u P. Karoliny Maciochy. Mój narzeczony powiedział, że wyglądam jakbym szła na koncert zespołu metalowego. nie polecam. Wyglądałam jak WAMPIR. Te czarne grube i na dodatek krzywe kreski na oku, kolorystyka zupełnie nieudana . Brązowe cienie, róż na policzkach i pomarańczowe usta to nie gra! Odradzam, i kępek też nie robi.
Yustka i jaka decyzja ? zdecydowalas sie juz na ktoras z pan ?? bo ja w sumie zarezerwowalam termin u pani Karoliny...ale probnego jeszcze nie mialam :-/ _________________
osmiorniczka8 powiem szczerze, że jednej strony się waham i nie wiem skąd ta rozbieżność, bo wydaje mi się że p.Karolina należy do osób które jeśli dasz jej koncepcję lub gotowy makijaż np. na zdjęciu to go wykona, wypytała się o kolorystykę bukietu, sukni itd. I w takich kolorach wykonała makijaż i był on po prostu dla mnie za delikatny, nie miałam za dużo czasu i nie wykonałam innego, i powiem Ci że jak tu poczytam że dziewczyny idą do kogoś i od razu zadowolone to fakt zaczynam się zastanawiać czy dobrze trafiłam bo ładnie mnie pomalowała (a maluję się na co dzień i jakieś pojęcie o tym mam:P) ale to nie efekt który chciałam uzyskać a dwa że sama taki makijaż zrobię, a w tym dniu chciałam żeby zajął się mną profesjonalista i żebym wyglądała super:)która z nas nie chce:) z kolorystyką było bardzo dobrze, nie wyglądałam jak karykatura samej siebie:) tylko czegoś mi jednak zabrakło i zastanawiam się co z tym zrobić...może nie dać się zwariować:)boję się troszkę że każda osoba ewe. mnie malująca nie do końca spełni moje oczekiwania a wtedy w dniu ślubu nie chcę żeby stanęło na tym że będę się sama malowała, ręce mogą mi się trząść a to przełoży się na efekt końcowy:P nie koniecznie najlepszy moja kumpela jest wizażystką ale wyprowadziła się z wrocławia do Zielonej Góry, u niej malowałam się nie raz i tu oddałabym się bez wątpliwości ale ZG to jednak kawałek od wrocka...
Ostatnio zmieniony przez Yustka dnia Śro Lut 17, 2010 2:18 pm, w całości zmieniany 1 raz
Byłam ok 2 tygodni temu. I naprawdę wyglądałam przerażająco. Maluję się na codzień i wiem w jakich kolorach mi ładnie i prosiłam P.Karolinę, że to ma być taki lekki, świeży i bardzo delikatny makijaż. Poza tym wizażystka która nie ma żadnej szkoły wizażu albo chociaż kursu ukończonego to żadna wizażystka i przekonałam się na tym na własnej skórze. Pasja to nie wszystko, trzeba posiadać jakąś wiedzę. To tak jak ja bym zaczęła leczyć ludzi bo to moja pasja i chcę im pomagać. Tak być nie może. Są ludzie którzy chcą sobie jakoś zarobić i kombinują jak. Poczułam się u tej Pani bardzo oszukana, bo nie chciałam się malować u amatora tylko u profesjonalnej makijażystki za którą się podaje. pozdrawiam
a mnie trochę albo raczej bardo dziwi ta opinia. Z doświadczenia z p. Karoliną wiem że ona raczej jest za delikatnymi makijażami ślubnymi zresztą z tego co czytałam to yusta (jeśli dobrze pamiętam nic) pisała że makijaż był właśnie raczej za jasny dla niej. Zreszta na stronie p. Karoliny - chyba nie można podać adresu więc tego nie robię- są metamorfozy i widać zdjęcia przed i po , nie ma tam żadnego mocnego makijażu ani przesadnego. Pisanie że makijaże nie są wykonywane przez nią to już w ogóle jakaś paranoja jak dla mnie. Po pierwsze na stronie jest np moja metamorfoza i tak makijaż robiła p. Karolina jest też makijaż znajomej która mi ją poleciła. Zresztą na stronie maxmodels p. Karolina ma swoje konto gdzie jest jej całe portfolio i referencje wystawione przez fotografów i modelki.
Po przeczytaniu opinii że na wizażu zadaje jakieś tam pytania - przejrzałam jej posty i o dziwo nie znalazłam nic co by świadczyło że nie ma pojęcia o makijażu no chyba że ktoś pisze o postach pisanych np 2 lata temu
Dla mnie osobiście nie mają znaczenia żadne papierek a umiejętność i p. Karolina je ma. Pasja hmmm chyba jest bardzo ważna bo jak ktoś robi coś czego nie lubi no to sorry .
Ja mogę p. Karolinę polecić w 100% i jak napisała yusta dopóki same nie sprawdzicie to się nie przekonacie )
ufff to się rozpisałam - mam nadzieję, że to komuś pomorze w podjęciu decyzji _________________ carpe diem
paulinka25 zaczynasz mnie denerwowac, w kazdym jednym poscie zaznaczasz ze ta pani nie ma zadnego wyksztalcenia w tym kierunku, a moze Ty jej zazdroscic bo jestes wizazystka po kursach ale nie masz takiego powodzenia jak ona ??
Jak Kacha slusznie zauwazyla nie ma znaczenia jakie kto ma wyksztalcenie, ale zdolnosci sie licza...
Osmiorniczko8 przepraszam, chociaz nie wiem z jakiego powodu miałabym Cię zdenerwować - z tego, że dzielę się swoją niestety negatywną opinią na temat P.Karoliny? Czy myślisz, że ja nie liczyłam na ładny makijaż jak do niej poszłam? Czy nie mogę podzielić się swoim doświadczeniem. Nie rozumiem, chyba właśnie po to jest to forum. I tak dla Twojej informacji to nie jestem wizażystką. No pomyśl, czy szukałabym wizażystki gdybym sama nią była??? Jeden problem-makijażu miałabym z głowy, a tak muszę szukać dalej. Zastanów się troszeczkę zanim coś napiszesz
Paulinka, ja nie wkurzam sie bo wyraziłaś swoją opinię...tylko dlatego że napisałaś ją kilka razy...taką samą a mi wystarczy ze raz przeczytam czyjs post, jestem raczej rozumną istota...nie trzeba mi tysiąc razy powtarzac tych samych postów, staje sie to nudne i jakieś strasznie naciagane...tylko o to mi chodzilo i nie musisz mnie przepraszac bo nie masz za co...nie chce tutaj nikogo bronic, nie o to chodzi... _________________