Kurcze napisałam takie długie podziękowania i komputer mi się zawiesił Więc w skrócie jeszcze raz: Dziękuję Wam Dziewczyny !! takie porady są nieocenione naprawdę. Zastanowie się nad welonem, bo tak patrząc może rzeczywiście nie ten styl. Kwiat we włosach będzie podczas wesela a zamiast bukietu może torebeczka z kwiatów i może krótkie rękawiczki (pasują do lat 60.) Jestem dosyć wysoka i szukałam czegoś co mnie skróci więc ta długośc jest dla mnie i do tego nasz biały Cadillac :)buziaki
<SPAN style="FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: 'Times New Roman'; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: PL; mso-fareast-language: PL; mso-bidi-language: AR-SA">Kurcze napisałam takie długie podziękowania i komputer mi się zawiesił Więc w skrócie jeszcze raz: Dziękuję Wam Dziewczyny !! takie porady są nieocenione naprawdę. Zastanowie się nad welonem, bo tak patrząc może rzeczywiście nie ten styl. Kwiat we włosach będzie podczas wesela a zamiast bukietu może torebeczka z kwiatów i może krótkie rękawiczki (pasują do lat 60.) Jestem dosyć wysoka i szukałam czegoś co mnie skróci więc ta długośc jest dla mnie i do tego nasz biały Cadillac :)buziaki
Wow cudna suknia. A pomysl z ozdobami z lat 60-tych uwazam za genialny. Gratuluje!!!
Aha powiem szczerze, ze na zdjeciu wygladasz raczej na malutka drobna kobietke ;)
Fijanse, gratuluję wyboru sukni! Suknia bardzo do Ciebie pasuje, do Twojej figury (tylko pozazdrościć!), jest naprawdę oryginalna, myślę, że będziesz wyglądać bombowo, jeszcze jak opowiadasz o tych dodatkach z lat 60, to tylko czekam na fotkę w sukni i ze wszystkimi dodatkami Tylko chyba warto pomyśleć nad welonem, tak jak dziewczyny mówią, szkoda by było zasłaniać tak piękną suknię, a takie "strojny" welon niestety zasłania piękną górę sukni _________________ "Jest taka ogromna moc w człowieku,
która każde ciało uniesie ku górze -
to Miłość."
Roman Mleczko
<DIV><SPAN style="FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: 'Times New Roman'; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: PL; mso-fareast-language: PL; mso-bidi-language: AR-SA">Kurcze napisałam takie długie podziękowania i komputer mi się zawiesił Więc w skrócie jeszcze raz: Dziękuję Wam Dziewczyny !! takie porady są nieocenione naprawdę. Zastanowie się nad welonem, bo tak patrząc może rzeczywiście nie ten styl. Kwiat we włosach będzie podczas wesela a zamiast bukietu może torebeczka z kwiatów i może krótkie rękawiczki (pasują do lat 60.) Jestem dosyć wysoka i szukałam czegoś co mnie skróci więc ta długośc jest dla mnie i do tego nasz biały Cadillac :)buziaki</SPAN></DIV>
Wow cudna suknia. A pomysl z ozdobami z lat 60-tych uwazam za genialny. Gratuluje!!! Aha powiem szczerze, ze na zdjeciu wygladasz raczej na malutka drobna kobietke ;)
Hihi, ja tez myslalam ze jestes z tych drobniutkich niskich kobiet
łoooo, to faktycznie zupełnie inaczej wyglądasz na zdjęciu Ja też mam tyle i właśnie się zastanawiam czy do umowy nie dopisać, żeby suknia miała długość na mój wzrost+obcas, bo zdarzyło mi się ze dwa razy, że modele przymiarkowe były na mnie za krótkie...
hmmm, własnie awansowałam z "gaduły forumowej" na "prawie tu mieszkam"... A mój braciszek się śmiał ostatnio, że jak już będzie po ślubie to dostanę depresji, bo nie będę miała co robić ;)
aernike no co tu dużo mówić w niektórych przypadkach wzrost jest problemem... Na mnie suknie były w sam raz na długość i nie musiałam stać na podwyższeniach I nie złapiesz doła... ślub to pierwszy dzień reszty naszego życia i dopiero od tego momentu mamy pole do popisu i uzewnętrznienia sie
hmmm, własnie awansowałam z "gaduły forumowej" na "prawie tu mieszkam"... A mój braciszek się śmiał ostatnio, że jak już będzie po ślubie to dostanę depresji, bo nie będę miała co robić ;)
Chyba wszystkie będziemy miały depresję
A tak na marginesie, to mi się coś z tymi statusami pokręciło...
Otóż jakiś czas temu miałam status "lubię tu pisać" a teraz znowu mam "często tu wpadam"...
Fijanse - suknia super Dziewczęca, lekka, krótkie rękawiczki, woalka/toczek/kwiatek we włosach i lata 60 TAK ten i w ogóle długi welon zdecydowanie NIE
Aernike - no i na czym stanęło? Ja się osobiście w falbankach zakochałam i o mały włos, a bym nie kupiła, natomiast Tobie muszelka pasuje jak ulał. W falbanach się gubisz - któraś napisała, ze Cię sukienka spłaszcza - i tak jest! Muszelka, po uszyciu i dopasowaniu do Ciebie będzie idealna - pięknie modeluje figurę, a jednocześnie podkreśla Twoją eteryczność. Czyli wyglądasz delikatnie, kobieco i no kurcze... po prostu super
kociaczek - łaaaał, wielkie dzięki za miłe słowa Cały czas zbieram opinie, miałam zresztą w pracy wielkie konsylium na ten temat i co chwilę wędruję od jednej sukni do drugiej. Już prawie zdecydowałam się na muszelkę, ale coraz bardziej zastanawiam się, czy ta suknia za bardzo mnie nie przytłoczy. Jeszcze kilka opinii (w tym dwie na żywo) i będę miała pełen "podkład" do decyzji ;)
Fijanse suknia o my god!!przepiękna, szacunek za odejście od standardu:) koniecznie buty z akcentem kolorystycznym, róż może...i do tego woal lub toczek. Będzie super:)koniecznie musisz wkleić zdjęcia efektu...
aernike ja też bym była za muszelką, tak sobie patrze ze swojej perspektywy i jak dla mnie bardziej kobieca jest, a ja zdecydowanie jestem zwolenniczką kobiecych krojów
Fijanse, slicznie wygladasz w tej sukience....jak taka baletnica z jeziora labedziego . Ten Twoj welon jednak jakos mi do tej sukni w ogole nie pasuje ;-). Bedziesz piekna panna mloda!
Fijanse suknia cudowna... welon za długi i zbyt strojny moim zdaniem. Proponowałabym gładki, długość max. do łopatek. Kok hiszpański z boku jakoś nie bardzo mi pasuje :/ (przepraszam za podważanie czyjegoś zdania)
Ogólnie pozazdroscic wzrostu, z chęcią bym też taką przymierzyła( mam 169cm).
Podzielę się moją historią z salonami...
byłam już w 4...może to i mało ale sukien przymierzyłam z 70 szt.
w pierwszym spodobały mi się dwie, ale po prostu - spodobały.
W kolejnych salonach już nawet nie wiedziałam czego chciałam.
Boję się, że przy żadnej nie będzie łał _________________
młoda84 nie martw się na pewno któraś będzie łał też miałam takie obawy a tu nagle poszło wielkie Joł nie mam koka poprotu musiałam związać włosy
Yustka wiesz co mierzyłam wczoraj toczek i... wyglądam strasznie! Więc kategorycznie odpada na szczeście w salonie w którym kupiłam suknie będzie pani stylistka więc za free podpowie mi co i jak żeby było dobrze. Buty rózowo-pastelowe pasowałyby do naszego auta, które wczoraj udało się zarezerowować
Fijanse z tym kokiem to chodziło mi o to, że wcześniej był zaproponowany tobie, a jak dla mnie to zmieszanie jednego stylu z drugim A twoje zwyczajnie spięte włosy bardzo dobrze pasują;p
Dzięki za słowa otuchy. Mam nadzieje, że znajde swoje ŁAŁ ^^ _________________
styl lat 60tych jest super, ale ja nie wiem czy ta suknia jest w takim stylu.
Fijanse ma dziewczencą urodę i wydaje mi się że żadna ekstrawagancja nie będzie pasować, stąd też nie pasuje tłoczek,
ja postawiłabym do końca na dziewczęcy wizerunek,
rękawiczki krótkie mogą pasować, ale jakoś do rękawiczek nie pasują mi odkryte ramiona, tylko bardziej rękawy 5/6, a do tej sukni rękawiczki trochę dłuższe.
a w katalogu z tą suknią jak jest ubrana panna młoda??