Sallyan_86 - ciesze sie, ze moglam jakos pomoc Ja tez uwazam, ze maja fantastyczne rzeczy.
A co do tego, co pisze Martitka to ja zamawialam u nich zaproszenia, winetki na stol, ksiege gosci i skrzynki dla rodzicow i z ich obslugi jestesm bardzo zadowolona! Ja musialam wszystko robic w dwoch jezykach i tez nie bylo z tym zadnego problemu. Samemu sie wybiera tresc itd, a oni ci w bardzo szybkim tempie wysylaja gotowy wzor na ktory ty mozesz wniesc ewentualne zmiany. Wszystko tez jest starannie wykonane i wyglada tak samo jak na zdjeciach.
No, nam też się spodobała, tak bardzo, że mimo, iż nie chcieliśmy na księgę gości przeznaczyć więcej niż 100 zł, a zdecydowaliśmy się na taką za 50 zł więcej niż chcieliśmy wydać (licząc z przesyłką). Na początku nie myśleliśmy o czymś takim, ale widzieliśmy u znajomej i bardzo nam się idea księgi spodobała. Fakt jest taki, że większość telegramów jest już wypełniona, a ludzie podpisują się tylko imieniem i nazwiskiem i nie jest to jakieś takie osobiste. Księga, którą oglądaliśmy zawierała dosłownie wszystko: życzenia, historyjki które przypomniały się gościom związane z parą młodą, dobre rady na nową drogę życia, ktoś nawet taki mini obrazek narysował, były słowa śmieszne i wzruszające. Młodzi prosili, aby każdy z gości/czy każda rodzina zamieszczała wpis na osobnej stronie, a po ślubie powklejali na każdą stronę zdjęcie pary młodej z tą osobą lub zdjęce tej osoby z wesela - świetnie im to wyszło. Mimo iż goście wsześniej się z tym nie spotkali księga cieszyła się dużym zainteresowaniem, a orkiestra kilka razy przypominała o wpisach - my też planujemy tak zrobić.
Pierwsza i druga strona była wykonana na nasze zamówienie (jest w ofercie firmy za dodatkową opłatą) Główne zmiany dotyczyły natomiast okładki - nie chciałam żadnych pierdółek ani ozdóbek na okładce i zamówiłam taką "surową".