Wydaje mi się,że to jest taka jakby gumowa większa nakrętka,którą zasysasz skórę np na udzie i przeciągasz w górę i dół uda.tylko nie wiem gdzie to można dostać ktos wie?
Wydaje
mi się,że to jest taka jakby gumowa większa nakrętka,którą zasysasz
skórę np na udzie i przeciągasz w górę i dół uda.tylko nie wiem gdzie
to można dostać ktos wie?
Dobrze powiedziane
Mozna je stosowac jeszcze na rekach, na brzuchu - ostroznie i na łydkach nie jest polecane, ale nie ktore dziewczyny robia. Na łydkach sa bardzo powierzchownie zyly dlatego trzeba uważac. Brzuch wiadomo,zeby przypadkiem tez watroby nie przyssać
Ja je zamowiłam na allegro ale wiem,ze mozna dostac w aptece <banki chinskie-bez ogniowe-gumowe>
Hej! niec tak nie pomaga na cellulit jak endermologia. Sa to naprawde fantastyczne zabiegi i tu wiele osób mnie poprze. Może i nie są tanie ale seria zabieów działa 100 razy wiecej niz kremy. Poczytajcie sobie o nich na necie, jest ich naprawde duuuuużo. Skóra jest sliczna, gładka i bez cellulitu, oczywiscie ilosc zabiegow zalezy od stanu skory. Polecam zabiegi w Lady Fitness Club, sama biore slub w sierpniu i wiem ze z nich skorzystam, tylko jeszcze treoche pocwicze i sie troche odchudze. Wszystko robie w tym klubie i jestem bardzo zadowolona. Same babki i sauna na podczerwien(infrared) jest o której pisałyscie wczesniej.zapraszam do "mojego klubu"
a ja polecam urządzenie rolletic, świetnie rozbija cellulit bez potrzeby chemii którą na siebie nakładamy ja jestem mega zadowolona _________________ secondo paradiso
Oj ja to też bym była chętna na pozbycie się tego świństwa:) Popatrzyłam na endermologie i na rolletic i tak sie zastanawiam co wybrać, bo endermologia kosztuje za 20 zabiegów jakieś 1600 zł za to ten rolletic jest dużo tańszy. I teraz pytanie do dziewczynm które używały tych nowości:) jaki miałyście problem z cellulitem? mały, duży, średni?