Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze prace! madah, Liziii, studiujemy pokrewne kierunki, ja kończę filologię polską, a jestem po Kolegium Nauczycielskim i obecnie pracuję w szkole jako nauczyciel A na pedagogikę wybieram się na studia podyplomowe, myślę jeszcze konkretnie nad kierunkiem.
_________________ "Jest taka ogromna moc w człowieku,
która każde ciało uniesie ku górze -
to Miłość."
Roman Mleczko
No, ostatni egzamin za mną! W tym semestrze tylko seminarium, czyli pisanie pracy, obrona w czerwcu i koniec studiów! Jak ja się cieszę A jak tam u Was dziewczynki? madah, jak tam obrona pracy? Masz już termin wyznaczony, a może już po ? Liziii, jak idą postępy w pisaniu pracy? tirintirin, a Twoja praca już oprawiona?
_________________ "Jest taka ogromna moc w człowieku,
to Miłość."
Roman Mleczko
Ja jeszcze nie mam niestety wyznaczonego terminu... Bardzo się to opóźnia - najpierw formalności w dziekanacie, a teraz ferie... Prawdopodobnie obronie sie do polowy marca, ale jeszcze nie wiem kiedy... Mam nadzieje, ze niedlugo sie dowiem
madah, to trzymam kciuki, żeby szybko ustalili Ci termin obrony i żeby obrona poszła gładko Co do tego przeciągania, to wiem coś o tym, zdaje się, że studiujemy a tej samej uczelni, więc jeśli u Was na wydziale jest podobnie, to się nie dziwię ;) Ale co tam, już niedługo koniec tego wszystkiego Super, że pracę masz już skończoną _________________ "Jest taka ogromna moc w człowieku,
to Miłość."
Roman Mleczko
Pewnie, najwazniejsze, ze prace juz skonczylam (w listopadzie!!!) - naprawde mi ulzylo i teraz podchodze do tej sytuacji na luzie - choc wolalabym juz byc wreszcie po obronie! Moc zamknac nareszcie ten rozdzial, ktory najpierw sama z wlasnej woli (a raczej niewoli, tzn lenistwa) przeciagalam, a teraz widocznie place za te moje opoźnienia - i pozostalym (tym na górze) tez sie nie spieszy ;) _________________
madah, to trzymam kciuki, żeby szybko ustalili Ci termin obrony i żeby obrona poszła gładko Co do tego przeciągania, to wiem coś o tym, zdaje się, że studiujemy a tej samej uczelni, więc jeśli u Was na wydziale jest podobnie, to się nie dziwię ;) Ale co tam, już niedługo koniec tego wszystkiego Super, że pracę masz już skończoną
O jak miło!Widzę , że podobną ścieżkę edukacji miałyśmy. Ja co prawda obronę miałam kilka lat temu, ale zaczynałam w KN-ie, a później dwa lata na UWr., swoją drogą , fajne czasy...
reniii, widzę, że znajoma "po fachu" Fajne czasy piszesz, powiem Ci, że ja się cieszę, że już kończę te studia, mam już dość, bo na nic nie mam czasu, pracuję już drugi rok w szkole, a w międzyczasie studiuję na uzupełniających i czasu brak, a tu wesele trzeba organizować Ale co tam, wszystko da się zrobić Będzie dobrze! _________________ "Jest taka ogromna moc w człowieku,
to Miłość."
Roman Mleczko
i jak tam dziewczynki pisanie idzie? moja obrona też w czerwcu, skończyłam właśnie 2 rozdział i zabieram się za trzeci - ostatni. Ambitnie wyznaczyłam sobie, że oddam wszystko w najbliższą środę :P _________________