Dziewczyny (a moze i panowie) - jak wg Was powinien wygladac w dniu slubu Wasz facet? Chodzi mi o taki maly sondaz, bo jestesmy strasznie niezdecydowani, a do przyszlego roku pewnie zleci szybko.
Jest cos super nowego albo ponadczasowego? Nie wiemy jak sie do tego zabrac, poradzcie prosze, moze znacie jakies ciekawe pomocne strony?
pozdrawiam
F.
Dziewczyny (a moze i panowie) - jak wg Was powinien wygladac w dniu slubu Wasz facet? Chodzi mi o taki maly sondaz, bo jestesmy strasznie niezdecydowani, a do przyszlego roku pewnie zleci szybko.
Jest cos super nowego albo ponadczasowego? Nie wiemy jak sie do tego zabrac, poradzcie prosze, moze znacie jakies ciekawe pomocne strony?
pozdrawiam
F.
(wylogowalo mnie)
Witaj
Moim zdaniem wygląd Twojego Pana Młodego powinien byc uzależniony w 100% od Twojego wyglądu, stylu w jakim wybrałaś sobie suknię, dodatków itd. w pierwszej kolejności zdecyduj się na to jak siebie wyobrazasz w tym dniu a pozniej dobierz ubior dla pana.
Tak, tak, smialo mozemy przyznac, ze to DO NAS trzeba panow dopasowac i w dodatku mozna o tym smialo mowic i nie wstydzic sie tej odrobiny slodkiego egoizmu
Tak, zwroccie jednak Drogie Narzeczone uwage, zeby panowie przy Was nie wygladali jak pacholkowie, jakos czesto sie zdarza, ze nie mozna pana mlodego wylowic z tlumu gosci, swiadkow, zlewa sie z nimi i kompletnie nie odroznia. A panny mlodej raczej nie da sie z inna panna pomylic:)
a ja myslę,ze ten cały diuk jest przereklamowany,jak chcieliśmy uszyć surdut angialski,to mogliśmy go tylko obejrzeć na obrazku,bo nie było możliwosci przymierzenia,nie mówiąc już o cenie i 3 miesięcznym terminie oczekiwania.U new mena,dostaliśmy wszystko od ręki.
...no wlasnie chcialabym odnowic troche temat, bo rowniez nie mamy pomyslu jak ubrac mojego przyszlego meza...problem jeszcze jest taki ze moj P jest okolo 6-7cm nizszy ode mnie, wiec nie chcemy niczego co by go skracalo, ja mysle o sukience ktora nie bedzie mnie wyolbrzymiac zeby nie stlumic P
ubranie smokingowe (coś ciut innego niż smoking) bardzo wydłuża sylwetkę
Zapewne myślisz o tzw. fraku dziennym??? To obowiązkowy strój zarówno Pana Młodego, jak i gości na ślubach arystokratycznych. Inaczej nazywa się go "żakietem męskim". Natomiast klasyczny smoking jest strojem niewłaściwym na ślub, jako że jest tpo strój typowo balowy, a takowego zwyczajowo nie zakłada się do kościoła i na okazje "popołudniowe" (do takich należy także ślub).
Inna opcja to surdut, ale on pasuje raczej wysokim mężczyznom - wydłużona marynarka mocno skraca optycznie sylwetkę.
Witaj Moim zdaniem wygląd Twojego Pana Młodego powinien byc uzależniony w 100% od Twojego wyglądu, stylu w jakim wybrałaś sobie suknię, dodatków itd. w pierwszej kolejności zdecyduj się na to jak siebie wyobrazasz w tym dniu a pozniej dobierz ubior dla pana.
a czy pan mlody nie ma nic do gadania???... ja wlasnie dzisiaj na swiezo po kupowaniu garnituru. Pan mlody poczatkowo wybral sobie kolor oliwkowy , wiec ja mowie spoko ale ja mam diamentowa biel i to nie sa kolory ,ktore do siebie pasuja , Cieple- zimne itd .Bardziej zalezy mi, zeby on sie dobrze czul niz do mnie pasowal kolorystycznie. Pan M obejrzal wtedy inne kolory i w koncu zdecydowal sie na czarny bo wygladal w nim najlepiej , bardzo elegancko i pasujemy teraz do seibie zimnoscia kolorow. _________________