szczerze mówiąc to dopiero 19 sierpnia, a ślub jest 23. Kończy nam się urlop i za parę dni wracamy do Anglii. Mimo wszystko wierzę, że nie będę zawiedziona
Kurcze..trochę długo do czekania na relację.. ;) _________________
Ty przed Tobą świat, za Tobą ja,
a za mną już nikt...
Ja także będę miała próbną fryzurkę w Salonie Markiza, ale dopiero 3.10.08 więc również czekam na wrażenia... _________________ "Szczęście polega na tym by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów."
Ja także będę miała próbną fryzurkę w Salonie Markiza, ale dopiero 3.10.08 więc również czekam na wrażenia... _________________ "Szczęście polega na tym by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów."
mialam robiony makijaz przez pania iwone lapinska...rewelacja. zarowno zabiegi jak i makijaz, bardzo profesjonalne, obsluga przemila, cena okolo 100 zl, tipsy tez tam robilam 120 zl. POLECAM!!! (Zabobrze,niedaleko SP11) _________________
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 3:34 pm Temat postu: Fryzura i makijaż Jelenia Góra
Dziewczyny, chciałabym odświeżyć wątek fryzury i makijażu w Jeleniej, bo się powoli przygotowuję, żeby coś wybrać a nie jestem z Jeleniej!! I nic nie wiem o tamtejszym rynku usług ze sie tak wyrażę upiększajacych. Moze znacie kogos kto przyjedzie i mi zrobi fryzurę i makijaż w Wojanowie? Na próbny przyjdę gdzie bądź. Pozdrawiam
co do fryzjerki to fryzurę robię w salonie w Cieplicach u mojej znajomej Agnieszki, nie szukałam nic w Jeleniej Górze bo jakoś nie mam zaufania do tamtych fryzjerek. Obecnie nie mieszkam już w Jeleniej wiec wole czesać się u kogoś kogo znam i wiem ze fryzura będzie dobrze wykonana. Natomiast co do makijażu to chciałabym jednak nie musieć jechać do Jeleniej tylko aby zamówić ją do domu ale nie mam żadnego namiaru, przeszukałam już prawie wszystkie portale ogłoszeniowe i nic nie znalazłam, ale się nie poddaje