tutaj znalazlam pare niezlych:
1) męska: KOCHAJ I..., damska: ...CZYŃ CO CHCESZ
2) damska: CAŁYM SERCEM, męska: AŻ DO KOŃCA ŚWIATA
3) JA CIEBIE TEŻ...
4) NA ZAWSZE PUPSIUNIA, NA ZAWSZE TYGRYS
5) NA ZAWSZE, AMEN
6) ALL YOU NEED IS LOVE
7) CHCIAŁBYM (CHCIAŁABYM) SIĘ Z TOBĄ ZESTARZEĆ
8 2001.07.07 - ???
9) AND NOTHING ELSE MATTERS
10) KIEDY SPOJRZYSZ - PAMIĘTAJ
11) W KOŃCU CIĘ ZNALAZŁEM (ZNALAZŁAM)
12) KOCHAŁEM, KOCHAM, BĘDĘ KOCHAĆ
13) DZIŚ I NA ZAWSZE
14) Męska: BĄDŹ GRZECZNY...., damska: BĄDŹ GRZECZNA....
15) TO JEST WŁAŚNIE ODWAGA
16) ZAKOCHANI....NIEROZŁĄCZNI
17) Męska: TWOJA PRZYTULANKA, damska: TWÓJ WARIAT,
18 WARTO BYŁO CZEKAĆ
19) 1997-2002-NADAL WYBRAŁBYM CIEBIE
20) BEZ RESZTY TWÓJ
21) YOU'RE STILL THE ONE!
22) JESTEŚMY KOWALSCY
Przez kilka dni łamaliśmy sobie głowę co by wygrawerować na obrączkach.Wszystko było takie banalne i niekonwencjonalne.Wymyślaliśmy takie rzeczy,że teraz to aż głowa boli :smiech: Na obrączkach zdecydowaliśmy się wygrawerować nasze imiona i datę ślubu
Madre i prawdziwe jest "to jest wlasnie odwaga", bo szczerze mowiac, troszke sie boje, taka decyzja, teoretycznie na cale zycie, pisze teoretycznie, bo jak praktyka pokazuje, to ze sie przysiega na cale zycie, niektorym zupelnie nie przeszkadza zeby nawet po slubie szukac przygod albo nowych partnerow.
Aby te slowa na grawerkach mialy gleboki sens, zycze Wam tego, i sobie...
raczej u grawera, ale sporo salonow jubilerskich tez to robi, to zalezy; ja ogladalam w Aparcie, ale tam nawet z rabatem i tak jest drozej niz w innych miejscach, chociaz wybor spory i obsluga mila i cierpliwa
W większości salonów jubilerskich grawerkę robi się na miejscu - ale w zależności od firmy musisz za nią dodatkowo płacić lub nie, albo są ograniczenia w znakach (ja się spotkałam, że do 20 znaków gratis).
My się zdecydowalismy na Mój Michałek - Moja Hania i data ślubu, a nasi znajomi wygrawerowali sobie >Renia Marcina i Marcin Reni i data ślubu<
Hej juz po najwiekszej fali slubow w tym roku - chcialam nawiazac do tego watku i zapytac na co sie decydowaliscie i jakie macie grawerki na obraczkach?
Mam duzo czasu jeszcze na decyzje, ale i pomyslow sporo,
a tak naprawde to chcialabym wiedziec co WY grawerowaliscie Dzieki i czekam na opisy kasia