witajcie my dopiero dziś ustaliliśmy date ślubu z księdzem mieszkamy w innym mieście i mamy też problem z naukami niestety na nauki w Oławie się już dziś nie wyrobimy ale jakby ktoś wiedeział jaki jest kolejny termin to bylibyśmy wdzięczni nie musi być Oława bo my jesteśmy z Jeleniej Góry będziemy bardzo wdzięczni za jakieś informacje pozdrawiam
Z tego co mówił ksiądz z Oławy to nie wiadomo jeszcze kiedy będą następne nauki - podobno odbywają się one conajmniej raz w miesiącu, więc problemu raczej nie będzie. W zależności od sesji M. będziemy polować za tymi pod koniec czerwca bądź późniejszymi _________________
Ty przed Tobą świat, za Tobą ja,
a za mną już nikt...
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 8:00 pm Temat postu: nauki przedmałżeńskie
Witam wszystkich
Czy ktoś ma informacje gdzie oprócz Oławy odbywają się kursy przedmałżeńskie?? I kiedy są jakieś najbliższe terminy (Oława, Wrocław, Trzebnica i okolice) . Proszę o informację. Pilne!!!
a czt ktos ma namiary na te nauki w garnizonowym? bo ja tez bym sie chetnie zalapala jakis telefon do parafii czy cos. bede wdzieczna _________________ "Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego." Lew Tołstoj
ierna - w garnizonowym? no ladnie a nam tydzien temu ksiadz powiedzial ze u nich nigdy nie bylo i nie bedzie nauk wiec poluje na Olawe _________________ "Słońce na wylot przenika przez głowę
Życie mi płynie przy Tobie cytrynowe, cytrynowe"
HIHI wikunia jeszcze jakbym doczytala ze to nie wroclaw to by bylo lepiej _________________ "Słońce na wylot przenika przez głowę
ale... dodzwonilam sie do Olawy dzis z jednej strony sukces buahau bo sie udalo - ktos odebral ale niestety do wakacji i prawdopodobnie w trakcie nie bedzie zadnego kursu - mam sie dowiadywac od wrzesnia...
trwaja weekend i wszystko jak to sie mowi "cuzamem" z poradnia _________________ "Słońce na wylot przenika przez głowę
To niedobrze. My mamy ślub we wrześniu i jak nie będzie w wakacje to nie wiem co zrobimy Mamy małe dziecko i jakoś wcześniej nie dało rady... Może jak będziemy tam dzwonić i pytać o nauki to jednak zrobią jeszcze jakieś do września? My będziemy dzwonić - jak jest jeszcze ktoś komu zależy na naukach w Oławie to też dzwońcie - jak będzie popyt to może będzie i podaż
O kurcze.. A to coś im się nagle pozmieniało? Ksiądz mówił, że con. raz w miesiącu są nauki i najbliższe miały być pod koniec czerwca.. Hmm.. _________________
Ty przed Tobą świat, za Tobą ja,
a za mną już nikt...
Dziewczyny - wklejam wam link do bloga księdza z Oławy, który prowadzi
nauki - tam jest nr gg, więc może łatwiej będzie się tak skontaktować i
uzyskać bliższe informacje