berbyll dzieki za info, dzisiaj dogadalam sie z naszym proboszczem i zrobi dla nas takie przyspieszone, postanowil nam pomoc, bo niestety w wiekszosci kosciolow nauki na okres wakacji zostaja zawieszone ale gdyby nie to, to zapewne nie pozostaloby mi nic innego jak gnac na Gorny Slask bo innej opcji bym nie widziala :-) pozdro wlk!
w parafii sw. Wawrzynca na Bujwida jest w dwa pierwsze weekendy lipca kurs przyspieszony. kontakt z ks. Orzechowskim przez DA Wawrzyny. _________________
Witam..mam pytanko..czy nauki weekendowe w Oławie w Parafii Piotra i Pawła nadal obejmują tylko jeden weekend?..wiem ,ze kurs jest 25 września-więc kończy się 26? tak?...chcę się upewnić
Jakby ktos poszukiwał weekendowego kursu, to wiem że w jeleniej górze w jedna sobotę wszytsko mozna załatwić. Parafia św. jana, polecam bo jest fajny ksiądz.
Jakby ktos poszukiwał weekendowego kursu, to wiem że w jeleniej górze w jedna sobotę wszytsko mozna załatwić. Parafia św. jana, polecam bo jest fajny ksiądz.