kwiatek, dzięki. W rzeczywistości jest jeszcze ładniejsze bo w środku wszystko jest napisane na kalce i jeszcze na odwrocie są obrączki odbite A widzę kwiatku, że ślub macie tydzień przed naszym ) Lipiec coraz bardziej.... ) Pozdrawiam
Uch, dobrze, że co raz bliżej, bo ja już nie mogę się doczekać!!!! :-)) w tym tygodniu zabieram się za robienie zaproszeń, menu i pudełka na życzenia A mogę spytać, gdzie robiliście zaproszenia? _________________
Właśnie zauważyłam, że napisałam: "Lipiec coraz bardziej" Chodziło mi oto, że lipiec coraz bliżej... ech ) streso-zmęczenie przedślubne:)) Kwiatku, zaproszenie robiła nam moja przyszła utalentowana szwagierka A gdzie robisz Wasze zaproszenia ?
Dziewczyny mam pytanie do tych co same robiły lub będą robić zaproszenia
jakiej grubości papier wybieracie?? Czy któraś z Was drukowała zaproszenia na papierze wizytówkowym (246g/m2) tłoczonym?? a jeśli tak to na jakiej drukarce??
Mam nadzieję, że nie zagmatwałam tego jakoś strasznie _________________ Martusia :-)
Martki, my właśnie drukowaliśmy na takim papierze (faktura chyba płótno), ale druk zostawiliśmy drukarni kopland (chyba tak to sie pisze). wyszło ładnie, nic nie rozmazane. o cene najlepiej spytac u nich, bo to zalezy od formatu itd. aha, warto na końcu (jeśli tam się ktoś zdecyduje drukować) spytać o rabat, bo dużo druku było i w ogóle - zawsze dają 10 %
Wysłany: Śro Mar 03, 2010 6:16 pm Temat postu: odp
Udało mi się zmniejszyć zdjęcia zaproszenia:) oto one te różowe bo te drugie to tylko chciałam pokazać jak wyglądają w środkui oczywiście na zaproszeniu to nie nasze imiona ani data.. jak wam się podobają dobry wybór? _________________
Monia, zaproszenia bardzo ładne. Podoba mi się zwłaszcza środek, bo jest dużo miejsca na wypisanie, nasze będa malutkie i nawet jeden wierszyk nam się nie zmieści Zmieścił się tylko wierszyk koło zdjęcia. _________________ "Jest taka ogromna moc w człowieku,
która każde ciało uniesie ku górze -
to Miłość."
Roman Mleczko
Dziewczyny wszystkie Wasze zaproszenia są śliczne. Każde jest
oryginalne i jedyne w swoim rodzaju. Myślę, że wybór jest tak duży, że
ciężko jest kupić coś "brzydkiego". Podziwiam osoby, które samodzielnie
wykonywały swoje zaproszenia. Ja chyba do tego nie miałabym
cierpliwości, mimo, iż jestem dosyć kreatywną osobą. Nas ograniczały
względy finansowe w wyborze zaproszeń. Jestem jednak bardzo zadowolona
z efektu, więc się chwalę także ;) Tak wyglądają nasze zaproszenia:
bardzo fajne choc nie typowo slubne. ale mnie takze te motylkowe wzory ujely Czy weselna konwencja rowniez przewiduje dekoracjie wiosenną, z motylami? _________________
Dziuńka, my również mamy z motylkami Papier zdaje się taki sam. Powiem Ci, że powalają wszystkich na kolana, więc tym bardziej budżetem się nie przejmuj i ograniczeniami finansowymi