Wysłany: Śro Lip 23, 2008 2:48 pm Temat postu: jakie chcecie nowe działy na forum?
Witajcie Kochane,
widzę, że forum przestało być miejscem do którego zaglądacie tylko po to by poszukać rady typowo ślubnej, znaleźć coś inspirującego na wesele albo wyszukać ofertę.
Coraz częściej trafiam na ciekawe wątki i tematy wykraczające poza tematykę ślubno-weselną, coraz więcej dziewczyn pisze tu równiez po ślubie, coraz wiecej rejestruje się z ponad rocznym wyprzedzeniem, patrząc po datach ślubów.
Może więc czas aby Waszą społeczność rozwinąć tutaj na innym polu?
Mam już kilka pomysłów, ale kto jak nie WY lepiej podpowie, czego oczekujecie?
Może działy typu "luźne babskie gadki na wszystkie tematy" warto by otworzyć?
Czekam na Wasze sugestie i opisy czego Wam brakuje - i czy oczywiście temat spotka się z zainteresowaniem, bo może jednak nie jest to konieczne?
ja bym proponowala KULINARIA czyli co mozna super przyrzadzic na szybko, na smaczno, na romantyczna kolacje we dwoje, na pikniek, na swieta (jako mezatki sporo dziewczyn uczy sie i chce eksperymentowac),
Stało się - wg Waszych sugestii (i kilku wiadomości przypominających na moje priv - dziękuję) uruchomiliśmy kilka nowych działów i zmodyfikowaliśmy lekko istniejące, dla lepszej przejrzystości tematycznej.
Mamy więc połączony dział "Po ślubie" - tutaj składamy życzenia forumowym małżeństwom, piszemy o małżeństwie, macierzyństwie i tym co sama nazwa działu w sobie kryje...
W dziale "Nie samym ślubem żyjemy" - tak jak prosiłyście, jest wątek mieszkaniowy, babsko-pleciugowy, kulinarny i okolicznościowy - do składania życzeń, niekoniecznie ślubnych.
Jeśli macie ochotę - proszę pisać uwagi oraz życzenia, staramy się zrobić co w naszej mocy... szczęśliwego korzystania z naszego przyjaznego forum:) Admin, Marcin i Moderka