Urodziłam się 13 września... w piątek ;-) i co Wy na to ? hehehe We wrześniu skończyłam 23 lata...matko niedawno była 18-tka. Jestem zodiakalna Panną, ale jeśli ktoś przeczyta horoskop i pomyśli o mnie, to od razu mówię, że jestem totalnym przeciwieństwem ;-)
Baran+Lew to jest najlepsza para!! Najlepsi przyjaciele Na dobre i złe!
dementuje z doświadczenia jeśli chodzi o związki damsko-męskie za to mam słabość do facetów raków
Kiedys interesowalam sie troche astrologia. I z tego co mi wiadomo, to najlepsza druga polowa dla lwa to wodnik. Jezeli chodzi o barana to owszem jest on na drugim miejscu. Jezeli chodzi o przyjazn to napewno super polaczenie.
Poza tym istnieje takie cos co okresla sie jako ascendent i jest to jakby drugi znak zodiaku. Jest on zlaezny od godziny urodzenia a nie tylko od daty. Tak wiec kazdy z nas pochodzi spod dwoch znakow zodiaku i moga byc one oczywiscie rozne. Stad tez nigdy nie poznamy dwoch takich samych baranow czy tez skorpionow itd, poniewaz cechy charakteru sa wymieszane sposrod tych dwoch naszych znakow zodiaku.
Chyba troche namieszalam, ale mam nadzieje, ze zostane zrozumiana.
Urodziłam się 13 września... w piątek ;-) i co Wy na to ? hehehe We wrześniu skończyłam 23 lata...matko niedawno była 18-tka. Jestem zodiakalna Panną, ale jeśli ktoś przeczyta horoskop i pomyśli o mnie, to od razu mówię, że jestem totalnym przeciwieństwem ;-)
Widze,że Aniołek z piekła rodem to tez rocznik '85:)
Pamiętam jak swoje 13-naste urodziny, obchodziłam 13.11 w piątek:)
Jesteś drugą osobą w moim życiu, która deklaruje urodziny tego samego dnia Szkoda, że rok się nie zgadza. Pierwszą osobą była moja koleżanka z grupy na studiach. Jak mi powiedziała, że się urodziła 13-tego września w piątek to kazałam jej dowód pokazać
A ja 20 czerwca- bliźnięta, skonczę 25 lat . A mój Marek 29 października też 25:). On skorpion- trudny znak, a jal czytam w horoskopach, to my totalnie do siebie nie pasujemy ;)
Aniołek z piekła rodem nie wiem czy masz podobnie ale dla mnie cyfry 13 i 9 to szczesliwe cyfry w zyciu:)A swoja droga 13 i piatek tez zaliczam do tych dni udanych a nie pechowych:P To tylko kwestia podejscia;)
A ja 20 czerwca- bliźnięta, skonczę 25 lat . A mój Marek 29 października też 25:). On skorpion- trudny znak, a jal czytam w horoskopach, to my totalnie do siebie nie pasujemy ;)
Jeżeli chodzi o znaki zodiaku to u nas jest na odwrót Ja skorpion, z listopada, on bliźnięta, z maja Również w tym roku kończę 25 lat, natomiast mój luby 27 O tych znakach to też czytałam, że my jesteśmy zupełnie niedopasowani, ale kto by w to wierzył. Choć charakterek to ja mam trudny _________________