Wysłany: Czw Sty 29, 2009 10:48 am Temat postu: wiadomości prywatne
Wczoraj dostałam 2 maile, że czekają na mnie wiadomości prywatne, gdy weszłam na skrzynkę okazało się, że nic nie ma. Zdarzają się takie pomyłki, czy wiadomości po prostu jakimś sposobem nie docierają?
PS. Jeśli faktycznie któraś z dziewczyn do mnie napisała to proszę o wiadomości raz jeszcze
A ja mam pytanie do Moderatora.Od jakiegos czasu nie wyskakuje mi okienko,ze nadeszla lub jest wiadomosc prywatna tylko musze wejsc na wiadomosci prywatne zeby sprawdzic czy cos jest w skrzynce.Czemu tak jest i czy mozna to jakos naprawic?
Dziewczyny, prawdopodobnie coś Wam blokuje wyskakujące okienka - byś może w nowej wersji przeglądarki macie zablokowane wyskakujące okna pop-up.... Trudno tak doradzić nie znając szczegółów technicznych.
Jednak niezależnie od powiadomienia wiadomości prywatne powinny być w skrzynkach odbiorczych forum.
Z tego, co wiem, to nawet jeśli w nowych wersjach przeglądarek osoby mają zablokowane wyskakujące okna pop-up...., to pojawia się komunikat, zwykle w prawym dolnym rogu, że pewne elementy są zablokowane (dokładnego komunikatu nie pamiętam) i klikając w ten komunikat, dana osoba jest przenoszona do "standardowego" info.
Nie zmienia to faktu, że mail dotarł, a priv nie
Ja tak mam, że mam zablokowane wyskakiwanie okien, ale właśnie tak jak pisze dzinka, wyskakuje mi komunikat na górze stronki, że przeglądarka nie pozwoliła na uruchomienie...itd. I to jest dla mnie sygnałem, że mam wiadomość A z różnych względów wolę mieć tą funkcję zablokowaną. _________________ "Jest taka ogromna moc w człowieku,
która każde ciało uniesie ku górze -
to Miłość."
Roman Mleczko