Jak mój kupił kiedyś mi buty to jak to usłyszał to się smiał z tego Po jakimś czasie kupił mi następne i powiedział tak: skoro w tamtych masz odejść to mas tu drugie żebyś miała w czym wrócić Hihihihihi ;-)
To lepiej od razu kupić kilka par na zasadzie - jak będziesz mieć wybór to nie będziesz sie mogła zdecydować które włożyć i zostaniesz :P _________________
Ty przed Tobą świat, za Tobą ja,
a za mną już nikt...
Witajcie czy ja mogłabym prosić o namiary na sklep z tymi zabójczymi zielonymi butami?? Szukam po necie i nic znaleźć nie mogę, a uparłam się: bukiet z zielonych storczyków, we włosach storczyk... i marzą mi się takie zielone buciki
niestety zdjęcia pełnią rolę inspiracyjną::: czyt. nie wiadomo gdzie takie znaleźć, ale szukac warto.
może macie inne pomysły na kolor?
Ja będę miała butki w kolorze gorzkiej czekolady. Pasują mi do elementów sukienki. A nachodziłam się za nimi. W sklepach wszystkie kolory tęczy, a ciemnobrązowych brak. Ale udało mi się i są śliczneTylko muszę się jeszcze nauczyć w nich chodzić
Jak mój kupił kiedyś mi buty to jak to usłyszał to się smiał z tego Po jakimś czasie kupił mi następne i powiedział tak: skoro w tamtych masz odejść to mas tu drugie żebyś miała w czym wrócić Hihihihihi ;-)
I jak dziewczyny? Tyle pisałyście o kolorowych butach, a czy któraś rzeczywiście w takich wystąpiła? Na zdjęciach ze ślubów widziałam tylko jedne fioletowe buty
Ja też chętnie zobaczę Sama chciałabym w kolorze fuksji (plus kwiaty, biżuteria i krawat w takim kolorze). Trochę mnie ten wątek zainspirował. Jednak wymaga to pewnej odwagi i zastanawiałam się, czy dziewczyny tak zachwycające się kolorowymi butami rzeczywiście je do ślubu założyły.
Własnie chciałam rozpoczac nowy post o różowych butach do bialej sukni, ale widze ze tutaj juz pisałyście. Bardzo podobaja mi sie kolorowe buty czy to liliowe, zielone itd.
Zastanawiam sie własnie nad takimi jasno-liliowo-rozowymi. I kwiaty w takim odcieniu. Sama nigdy nie widziałam "na zywo" u zadnej dziewczyny, wiec sie zstanawiam, czy taki zestaw nie jest przytłaczajacy tzn czy takie buty nie zabijaja reszty tak ze tylko one sa głowna atrakcja.
Uważam, że nie, jeśli bukiet będziesz miała również w takich kolorach i coś z biżuterii (z różowymi cyrkoniami na przykład). No i Pan Młody krawat i przypinkę. Wtedy wszystko się super komponuje kolorystycznie Ja myślę o bardziej nasyconej fuksji. Na razie szukam odpowiednich butów, nie za wysokich i nie całkiem zabudowanych (coś jak dziewczyny pokazywały) i najlepiej satynowych.
I moj zestaw, niestety nie za dobrze widac, ale nie moge znalezc lepszych zdjec. Czekam na te plenerowe - mysle, ze tam buty beda lepiej widoczne Butki: Bukiet i butonierka: I calosc: