Ja też stresu jeszcze nie mam. Jedyny jaki występuje u mnie to ten związany z wyborem koloru kwiatów ;p i organizacją w Miłocinie bo ostatnio kila rzeczy mnie zaniepokoiło ....
Co z ką klimą ? jest czy nie ? bo zgłupiałam !!!!!!!!!
Ja pytałam u źródła i dowiedziałam się,że jest nawiew,klima i mały agregat,a taki duży będzie niedługo,więc spoko!!!Co się stało Anetka napisz nam!!! _________________
Widzę, że wywołałam niezłe zamieszania ;/ nic takiego się nie stało. Nic co dotyczy Was Chodzi o dość późną godzinę rozpoczęcia doby hotelowej. Kilkadziesiąt osób przyjeżdża z gór i chciałam żeby się odświeżyli przed kościołem a tu kiszka bo mogą wejść dopiero o 15 ! a na tą jest już msza ... ale spokojnie. Znalazłyśmy z P. Karoliną kompromis
Co do kościoła to wiem o proboszczu ! niestety dowiedziałam się o tej zmianie od niego gdy otworzył mi drzwi "w cywilu" a ja mu powiedziałam, że chciałabym rozmawiać z proboszczem ;p Ale ksiądz fajny
A co do księdza my na szczęście dowiedzieliśmy się o zmianie wcześniej przez telefon i przez kilka dni miałam niezłego stresa... Ale potem okazało się, że ksiądz jest w porządku i nie zamierza robić problemów
Milocin...piekne miejsce, ale za duze na moja liczbe gosci, do tego teraz okazuje sie ze bede miec jeszcze mniej niz zaplanowalam, a w Milocinie to rzeczywiscie mniej niz 100 osob moze sie zgubic.
Dziewczyny nie wiem czy czytałyście już relację Millki - jest świetna Dziewczyny jeśli pamiętacie co z zimnych płyt i ciepłych dań było smaczne - piszcie, zawsze to cenna informacja dla tych co przed
Zastanawiam się też jeszcze nad jedną sprawą - czy można w pokojach nad salą położyć gośmi z małymi dziećmi? Czy nie będzie tam za głośno?
Ostatnio zmieniony przez nażyczona dnia Śro Lip 21, 2010 7:06 pm, w całości zmieniany 1 raz
A gdzie jest ta relacja,bo tu na stronie jej nie ma!!!Napisz wszystko co wiesz odnośnie tego jedzenia,to bardzo ważna sprawa i o co chodzi z tą zimną płytą?Najlepiej jej całą relację nam wklej.Teraz to się zmartwiłam,co nie gra? _________________
wesele było jak z bajki i ja najwieksza panikara odnosnie ze mało jedzenia bedzie moge stwierdzic ze jedzenia było duzo ) przynajmniej goscie mowia ze pojedli )
polecam gorące posiłki - zupe gulaszową, udziec, z zimnych koniecznie ŁOSOSIA... co do zimnej płyty to sałatka jarzynowa mi nie smakowała ale spokojnie wszystko nie musi smakowac
drugi raz wesele tez bym tam zrobiła nie macie co sie stresowac - najbardziej jednak musze pochwalic wystrój, dekoracje, sposob podawania jedzenia i nakrycia stołów - pieknie i obsługe - b. uprzejmi panowie i jedna b. miła pani
co do kawy o ktora sie bałysmy tutaj - to normalna kawa rozpuszczalna - nie ma co narzekac
Witam wszystkie dziewczyny :-)
Mam nadzieję że też będę mogła dołączyć do waszego grona Miłocinek :-)
Bardzo mi się spodobały wasze opinie, komentarze i relacje odnośnie tej sali i jestem też za nią :-) Mam nadzieję że będą wolne terminy jeszcze na 2011 rok
Pozdrawiam Ewa
Witamy Ewunia i zapraszamy do grona Miłocinek Co do terminu to pewnie nie ma na co czekać, tylko dzwonić do p. Karoliny i rezerwować! Daj znać jaką datę macie na oku
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 5:16 pm Temat postu: 2011
Cześć dziewczyny...no niestety na przyszły rok mają terminy wolne prawie tylko piątkowe jest kilka w soboty ale to w marcu i pazdzierniku i boję się że może być wtedy brzydka pogoda i teraz nie wiem co robić...szukamy jeszcze innych sal,miejsc które by były takie śliczne...chcieliśmy termin jakiś czerwcowy lub początek września...no zobaczymy jak to będzie...narazie szukamy
No to teraz chyba moja kolej ;p Wcześniej - w piętek jest jeden ślub, ale to nie nasza Miłocinka ( wiecie, że to brzmi jakbyśmy były jakąś sektą ;> ?) Jak to zwykle ze mną bywa do momentu kiedy nie wygenerowałam suwaczka nie miałam stresu ... Jak zobaczyłam ile dni zostało chwyciło mnie coś w gardle i żołądek skórczył się do rozmiarów orzeszka !!!! Co do współpracy z Miłocinem wszystko ok także tu się nie martwię Gorzej, że moja suknia jeszcze nie doleciała ;p
Ja już niestety jestem po weselu. Chciałabym przeżyć to wszystko jeszcze raz. Było tak pięknie i cudownie, że słowami nie da się tak do końca ująć. Jedno jest pewne – przyszłe Miłocinki a szczególnie Ty aneta-pszczoła, nie macie się o co martwić w Miłocinie. Na pewno żadna z was nie będzie zawiedziona wyborem. Wszystko było idealnie absolutnie do niczego nie mam się przyczepić.
Chciałabym napisać jak najwięcej ale tyle wspaniałości było, że nie wiem od czego zacząć.
Zaczne może od jedzenia, bo chyba ta kwestia najbardziej nurtuje każdą z was. Jedzonka było naprawdę dużo i spokojnie wystarczy dla każdego (jeszcze zabrałam kilkanaście pojemników po imprezie). Wszyscy byli pod wrażeniem jakości, smaczne potrawy, elegancko podane (bardzo miła i sprawna obsługa). Stół ze słodkościami, owocami cieszył się dużym powodzeniem. Ciasto również bardzo smaczne a najszybciej zeszły mini babeczki z owocami. A co do owoców to również rewelacyjnie podane i cieszyły się powodzeniem, na stole były ananas, melon, arbuz, winogron...
Goście byli zachwyceni urokiem Miłocina. Wiele razy słyszałam , że na takim wspaniałym weselu to jeszcze nie byli J
Musze też bardzo pochwalic panią florystkę. Sala była przepięknie udekorowana. Dodatkowy klimat tworzyły zapalone świece. Wszytsko to wyglądało przecudownie, elegancko i romantycznie.
Co do obsługi - sprawdziła sie bardzo dobrze, każda rzecz była dopieta na ostatni guzik.
Wspomnę jeszcze o apartamencie dla nowożeńców - jest równie urządzony ze smakiem co reszta Milocina. Widziałam, że ktoś sie pytal czy u gory można położyć małe dzieci (czy nie bedzie za głośno), można spokojnie je tam kłaść - muzykę słychać było minimalnie.
Wielkie gratulacje Kochana! I dzięki za świetne wieści To ja właśnie pytałam o ciszę w pokojach więc wielkie dzięki za odpowiedź. Super, że wszystko Wam się fajnie udało
Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia dziewczyny,super,że tak wszystko fajnie wyszło.Czekam z niecierpliwością na relację Anetki.Pozdrawiam!!! _________________