A nasze wesele w czerwcu 2011 r. w restauracji Swojskie Jadło Zastanawialiśmy się nad Hotelem Wodnik, wystrój bardzo nam się podobał, ale pomysł z osobną salą do tańczenia jakoś nie bardzo nam przypadł do gustu..
Miejsce bardzo się nam spodobało i sama oferta lokalu (prawie wszystko jest już w cenie), więc długo się nie zastanawialiśmy Trochę przeraża mnie to, że następne spotkanie mamy dopiero na tydzień przed ślubem, ale właściciel zapewniał nas,że organizuje tak wesela co tydzień i spokojnie ze wszystkim zdąży, więc na pewno będzie dobrze Osmiorniczka8 czekam na relację jak już będziesz po
kallisto my spotkalismy sie z panem Krzysztofem w zeszlym tyg. zeby podpisac umowe i wyjasnic kilka spraw i szczerze naprawde bardzo sympatyczny i wesoly jest a do tego bardzo rozsadnie doradza z doswiadczenia a lokal rzeczywiscie bardzo przyjemny...zastanawia mnie tylko podłoga kafelki boje sie ze moze byc wywrotkowo :/ no ale pozyjemy zobaczymy _________________
Fakt, Pan Krzysztof jest bardzo sympatyczny. A na oglądanie sali specjalnie założyłam butki na obcasie żeby sprawdzić podłogę i faktycznie w obcasach jest troszkę ślisko Ale trudno, jakoś to będzie...zawsze można coś sobie podkleić pod obcas albo poszukać butków z gumowymi flekami ;-)
kallisto my spotkalismy sie z panem Krzysztofem w zeszlym tyg. zeby podpisac umowe i wyjasnic kilka spraw i szczerze naprawde bardzo sympatyczny i wesoly jest a do tego bardzo rozsadnie doradza z doswiadczenia a lokal rzeczywiscie bardzo przyjemny...zastanawia mnie tylko podłoga kafelki boje sie ze moze byc wywrotkowo :/ no ale pozyjemy zobaczymy
Cos sobie nie przypominam żebym miała problemy z poslizgiem, ale to moze z emocji nie zwracałam uwagi:-)
W każdym razie gdyby to było uciążliwe na pewno bym zapamietała:-))
jasada w Toya mają 3 rodzaje menu. Środkowe moim zdaniem najlepsze to koszt 240 zł w tym są już soki i owoce. Nie ma ciast, tortu i alkoholu. Możliwość zorganizowania poprawin w formie grila na tarasie, jednak w niedziele sala już jest dostępna dla osób trzecich. Ale sala jest przepiękna bardzo żałuję, że nie tam odbędzie się moje wesele, ale Stara Garbarnia tez jest super ;) Pozdrawiam